Inapoi la Cautare

DECIZIE 1434 /2017


privind aprobarea, la cerere, a retragerii autorizaţiei de funcţionare a Societăţii G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L.


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Autoritatea de Supraveghere Financiară, cu sediul în Splaiul Independenţei nr. 15, sectorul 5, Bucureşti, cod de înregistrare fiscală 31588130, cu respectarea prevederilor art. 13 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012
 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013
, cu modificările şi completările ulterioare,

    având în vedere prevederile art. 2 alin. (1) lit. b)
 şi art. 6 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012
 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013
, cu modificările şi completările ulterioare,

    în cadrul şedinţei din data de 27.09.2017, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a analizat rezultatele controlului inopinat desfăşurat la Societatea G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L., cu sediul social în municipiul Arad, str. Ioan Alexandru nr. 25, ap. 2, judeţul Arad, înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului cu nr. J02/1913/10.11.2004, cod unic de înregistrare 16926076, şi înscrisă în Registrul brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare al Autorităţii de Supraveghere Financiară cu numărul RBK - 261/19.01.2005, reprezentată de către domnul Iov Adrian Ovidiu, în calitate de conducător executiv al societăţii,

    şi a constatat următoarele:

    1. Prin Hotărârea asociaţilor Societăţii G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. nr. 1 din 10.04.2017 sau decis următoarele:

    "... Societatea G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. renunţă la activitatea de broker de asigurare şi/sau de reasigurare şi solicită în mod expres retragerea autorizaţiei de funcţionare"

    2. A fost verificată situaţia financiară a Societăţii G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L., astfel că, la data de 31.12.2016, aceasta a înregistrat o pierdere în valoare de 38.415 lei.

    3. Societatea G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a notificat societăţile de asigurare şi/sau reasigurare cu care a avut încheiate contracte de intermediere/brokeraj/mandat cu privire la faptul că societatea îşi încheie activitatea de intermediere în asigurări.

    4. Societatea G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a solicitat societăţilor de asigurare şi/sau reasigurare cu care a colaborat informaţii referitoare la situaţia decontărilor (prime intermediate nedecontate şi documente cu regim special nepredate).

    5. Societatea G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a înştiinţat clienţii/asiguraţii cu privire la faptul că societatea îşi încetează activitatea ca broker de asigurare, aceştia fiind îndrumaţi totodată ca pentru plata primelor de asigurare la contractele aflate în curs de derulare să se adreseze direct societăţilor de asigurare şi/sau reasigurare emitente ale acestora.

    6. Societatea G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. nu are înregistrate litigii/reclamaţii pe rolul instanţelor de judecată din România, cu societăţi de asigurare/intermediari în asigurări/clienţi sau foşti clienţi/angajaţi sau foşti angajaţi/asistenţi în brokeraj/alte persoane fizice/juridice.

    7. La data de 30.06.2017, Societatea G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. nu figurează cu debite faţă de Autoritatea de Supraveghere Financiară, în contul taxei de funcţionare.

    Faţă de motivele de fapt şi de drept arătate, în scopul apărării drepturilor asiguraţilor şi al promovării stabilităţii activităţii de asigurare în România,
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic