Inapoi la Cautare

DECIZIE 1241 /2013


privind autorizarea funcţionării ca broker de asigurare a Societăţii BOGDAN INSURANCE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE - S.R.L.


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 02.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (02.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În conformitate cu prevederile art. 13 alin. (1) coroborate cu art. 2 alin. (1) lit. b) şi art. 3 lit. a) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autoritãţii de Supraveghere Financiarã, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 113/2013, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi în baza prevederilor Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare şi supravegherea asigurãrilor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi ale normelor emise în aplicarea acesteia,

    potrivit Notei Direcţiei autorizare şi avizare nr. SA-DAI/B-71.286 din 5 decembrie 2013, aprobatã de preşedintele Autoritãţii de Supraveghere Financiarã, privind aprobarea cererii Societãţii BOGDAN INSURANCE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE - S.R.L. de obţinere a autorizaţiei de funcţionare ca broker de asigurare,

    Autoritatea de Supraveghere Financiarã decide:

    ART. 1

    Societatea BOGDAN INSURANCE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE - S.R.L., cu sediul social în municipiul cluj-napoca, str. Jozsef Attila nr. 5 A, parter/1, judeţul Cluj, numãr de ordine în registrul comerţului J12/3062/10.10.2013, cod unic de înregistrare 32339707/10.10.2013, este autorizatã sã funcţioneze ca broker de asigurare având ca obiect de activitate activitatea de broker de asigurare, conform prevederilor Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare şi supravegherea asigurãrilor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

    ART. 2

    Societatea prevãzutã la art. 1 are dreptul de a practica activitatea de broker de asigurare începând cu data înregistrãrii în Registrul brokerilor de asigurare.

    ART. 3

    Societatea are obligaţia de a raporta Direcţiei autorizare şi avizare pe adresa de e-mail autorizari@csa-isc.ro copia scanatã a contractului de asigurare/a poliţei de asigurare de rãspundere civilã profesionalã şi a condiţiilor de asigurare, în termen de 15 zile lucrãtoare de la data intrãrii în vigoare a acestuia/acesteia, precum şi, trimestrial, copia scanatã a documentelor care atestã plata ratelor primei de asigurare aferente contractului de asigurare de rãspundere civilã profesionalã, sã deschidã Jurnalul asistenţilor în brokeraj şi sã înscrie în Registrul intermediarilor în asigurãri şi/sau reasigurãri personalul propriu, conform Ordinului preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurãrilor nr. 10/2007 pentru punerea în aplicare a Normelor privind Registrul intermediarilor în asigurãri şi/sau în reasigurãri, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

                          Preşedintele Autoritãţii de

                            Supraveghere Financiarã,

                                Dan Radu Ruşanu

    Bucureşti, 19 decembrie 2013.

    Nr. 1.241.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic