Inapoi la Cautare

DECIZIE 1230 /2016


privind aprobarea cererii de retragere a autorizaţiei de funcţionare a Societăţii SDH BROKER DE ASIGURARE - S.R.L.


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.09.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.09.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Autoritatea de Supraveghere Financiară, cu sediul în Splaiul Independenţei nr. 15, sectorul 5, Bucureşti, cod de înregistrare fiscală 31588130, în temeiul art. 13 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013, cu modificările şi completările ulterioare,

    având în vedere prevederile art. 2 alin. (1) lit. b) şi art. 6 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013, cu modificările şi completările ulterioare,

    în cadrul şedinţei din data de 24 mai 2016, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a analizat rezultatele controlului inopinat efectuat la Societatea SDH BROKER DE ASIGURARE - S.R.L., cu sediul social în municipiul Târgovişte, str. Plt. Diţescu Stan nr. 1-3, et. 1, judeţul Dâmboviţa, înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului cu nr. J15/405/2004, cod unic de înregistrare 16416395 şi înscrisă în Registrul brokerilor de asigurare al Autorităţii de Supraveghere Financiară cu numărul RBK - 211/2004, reprezentată de către doamna Hannover Luiza, în calitate de administrator/director executiv al societăţii,

    constatându-se următoarele:

    1. Prin Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor Societăţii SDH BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. nr. 3 din 16 decembrie 2015 s-a decis: "Renunţarea la activitatea de broker de asigurare şi/sau de reasigurare şi retragerea autorizaţiei de funcţionare, ca urmare a neîndeplinirii condiţiilor de autorizare prevăzute de Norma nr. 9/2015."

    2. În anul 2015, Societatea SDH BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a realizat, în proporţie de 100%, venituri din activitatea de intermediere în asigurări, înregistrând un profit în sumă de 2.268 lei.

    3. Societatea SDH BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a notificat societăţile de asigurare cu care a colaborat cu privire la decizia de încetare a activităţii de brokeraj şi intenţia de reziliere a contractelor de intermediere.

    4. Societatea SDH BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a solicitat tuturor societăţilor de asigurare informaţii privind situaţia decontărilor (prime intermediate şi documente cu regim special).

    5. Societatea SDH BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a procedat la notificarea asiguraţilor, prin adrese scrise, semnate de aceştia, adrese prin care asiguraţii au fost înştiinţaţi cu privire la decizia de renunţare la activitatea de broker de asigurare şi/sau de reasigurare şi retragerea autorizaţiei de funcţionare, ca urmare a neîndeplinirii condiţiilor de autorizare prevăzute de Norma Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 9/2015 privind autorizarea şi funcţionarea brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare.

    6. Societatea SDH BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. nu are reclamaţii/litigii cu asigurători şi/sau reasigurători, clienţi, salariaţi/foşti salariaţi, asistenţi în brokeraj şi alte persoane fizice/juridice.

    7. Societatea SDH BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. nu înregistrează debite către Autoritatea de Supraveghere Financiară, în contul taxei de funcţionare.

    Faţă de motivele de fapt arătate, în scopul apărării drepturilor asiguraţilor şi al promovării stabilităţii activităţii de asigurare în România,

    Autoritatea de Supraveghere Financiară emite următoarea decizie:

    ART. 1

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic