Inapoi la Cautare

DECIZIE 1191 /2006


privind modificarea şi completarea contractelor-cadru de furnizare reglementată a gazelor naturale pentru consumatorii captivi


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 16.11.2006 și 30.09.2009 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 16.11.2006 și 30.09.2009 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (2) Prin derogare de la prevederile alin. (1), furnizorul nu va recalcula valoarea gazelor naturale consumate, în cazul în care acesta nu a avut aprobat, pentru perioada respectivă, un preţ final reglementat pentru categoria în care consumatorul casnic a fost reîncadrat."

    ART. II

    Anexa nr. 2 "Contractul-cadru de furnizare reglementată a gazelor naturale pentru consumatorii captivi noncasnici - clauze specifice de contractare" la Decizia preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 182/2005, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 225 din 17 martie 2005, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La alineatul (1) al articolului 9, litera a) va avea următorul cuprins:

    "a) perceperea unei cote a majorărilor de întârziere, calculată asupra valorii neachitate, egală cu nivelul majorărilor de întârziere datorate pentru neplata la termen a obligaţiilor bugetare, pentru fiecare zi de întârziere, începând cu a 16-a zi calendaristică de la data emiterii facturii şi până la achitarea integrală a acesteia, inclusiv ziua plăţii, în cazul neîndeplinirii obligaţiei de plată în termenul de graţie prevăzut de Legea nr. 469/2002 privind unele măsuri pentru întărirea disciplinei contractuale, cu modificările ulterioare;".

    2. La alineatul (1) al articolului 9, litera b) va avea următorul cuprins:

    "b) limitarea furnizării gazelor naturale, atunci când este posibil din punct de vedere tehnic, sau întreruperea furnizării, începând cu a 26-a zi de la data emiterii facturii, cu un preaviz de 5 zile calendaristice, în cazul neîndeplinirii obligaţiei de plată;".

    3. La alineatul (1) al articolului 9, litera c) va avea următorul cuprins:

    "c) întreruperea furnizării gazelor naturale, cu un preaviz de 5 zile calendaristice, în cazul în care s-a procedat la limitarea furnizării conform prevederilor lit. b), începând cu ziua imediat următoare expirării termenului de graţie prevăzut în Legea nr. 469/2002, cu modificările ulterioare, în cazul neîndeplinirii obligaţiei de plată, inclusiv a majorărilor de întârziere aferente;".

    4. Alineatul (2) al articolului 9 va avea următorul cuprins:

    "(2) În cazul în care data scadenţei sau ziua imediat următoare expirării termenului de graţie este zi nelucrătoare, termenele prevăzute la alin. (1) se decalează în mod corespunzător."

    5. Alineatul (3) al articolului 9 va avea următorul cuprins:

    "(3) În condiţiile permiterii accesului de către consumator, furnizorul este obligat, în termen de maximum 24 de ore, să asigure reluarea furnizării în situaţia în care consumatorul noncasnic îşi achită integral obligaţiile de plată scadente şi face dovada acesteia."

    6. Alineatul (4) al articolului 9 va avea următorul cuprins:

    "(4) Sunt exceptate de la prevederile alin. (3) cazurile în care contractul de furnizare a fost reziliat. În acest caz se va încheia un nou contract de furnizare, sub condiţia achitării în prealabil a facturilor restante, a majorărilor de întârziere şi a tarifului aferent de reconectare."
<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic