Inapoi la Cautare

DECIZIE 1191 /2006


privind modificarea şi completarea contractelor-cadru de furnizare reglementată a gazelor naturale pentru consumatorii captivi


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 16.11.2006 și 30.09.2009 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 16.11.2006 și 30.09.2009 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    6. Articolul 9 va avea următorul cuprins:

    "Art. 9. - (1) Pentru obligaţiile contractuale neîndeplinite, altele decât obligaţia de plată a consumatorului prevăzută la art. 8 alin. (1), partea în culpă va plăti celeilalte părţi daune-interese, conform Condiţiilor generale de contractare pentru consumatorii captivi casnici de gaze naturale, precum şi altor reglementări în vigoare.

    (2) Prin excepţie, consumatorul casnic nu va putea solicita şi primi daune-interese în cazul neasigurării condiţiilor de calitate a gazelor naturale furnizate, în conformitate cu prevederile normelor în vigoare; excepţia operează până la data de 30 iunie 2007 inclusiv."

    7. La alineatul (1) al articolului 10, litera a) va avea următorul cuprins:

    "a) în caz de neplată a facturilor şi a majorărilor de întârziere aferente în termenul prevăzut la art. 8 alin. (1) lit. c);".

    8. Articolul 4 din anexa nr. 2 la contractul-cadru "Modalitatea de încadrare a consumatorilor casnici în tranşe de consum" va avea următorul cuprins:

    "Art. 4. - (1) Furnizorul va modifica încadrarea consumatorului casnic, astfel:

    a) începând cu luna următoare momentului în care s-a înregistrat depăşirea, în cazul în care în cadrul intervalului 1 ianuarie - 31 decembrie consumul înregistrat depăşeşte pragul superior de consum al categoriei în care consumatorul casnic este încadrat;

    b) începând cu data de 1 ianuarie, în cazul în care la sfârşitul intervalului 1 ianuarie - 31 decembrie consumul înregistrat este mai mic decât pragul inferior de consum al categoriei în care consumatorul casnic este încadrat.

    (2) Prin excepţie, pentru situaţia prevăzută la alin. (1) lit. a), în cazul în care furnizorul nu are aprobat un preţ final reglementat pentru categoria în care consumatorul casnic ar trebui încadrat, acesta va modifica încadrarea începând cu data de 1 ianuarie.

    (3) În cazul rezilierii contractului de furnizare reglementată a gazelor naturale anterior datei de 31 decembrie inclusiv, furnizorul nu va modifica încadrarea consumatorului casnic."

    9. Articolul 6 din anexa nr. 2 la contractul-cadru "Modalitatea de încadrare a consumatorilor casnici în tranşe de consum" va avea următorul cuprins:

    "Art. 6. - (1) În cazul modificării încadrării consumatorului casnic, furnizorul va recalcula valoarea gazelor naturale consumate, astfel:

    a) pentru situaţia prevăzută la art. 4 alin. (1) lit. a) din prezenta anexă, având în vedere cantitatea de gaze naturale consumate până în momentul modificării încadrării şi preţul final reglementat aferent categoriei în care consumatorul a fost reîncadrat;

    b) pentru situaţia prevăzută la art. 4 alin. (1) lit. b) din prezenta anexă, având în vedere cantitatea de gaze naturale consumate în intervalul 1 ianuarie - 31 decembrie şi preţul final reglementat aferent categoriei în care consumatorul a fost reîncadrat.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic