Inapoi la Cautare

DECIZIE 11 /2021


pentru stabilirea procedurii de consultare şi efectuare a fotocopiilor din dosarele disciplinare aflate pe rolul şi în arhiva Comisiei de jurisdicţie a Consiliului naţional al Colegiului Medicilor din România şi a Comisiei superioare de disciplină a Colegiului Medicilor din România


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 18.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (18.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 414,
 439,
 460
 şi 463 din Legea nr. 95/2006
 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    Consiliul naţional al Colegiului Medicilor din România d e c i d e:

    ART. 1

    (1) Părţile din dosarul disciplinar, precum şi reprezentanţii legali sau împuterniciţii acestora au dreptul de a consulta şi obţine fotocopii ale documentelor aflate în dosar conform prezentei proceduri.

    (2) Persoanele prevăzute la alin. (1) pot obţine fotocopii printate sau scanate după documentele/materialul probator aflat în dosarul disciplinar prin efectuarea de fotocopii contra cost de către Colegiul Medicilor din România.

    (3) În cazul în care părţile solicită scanarea documentelor, cererea va fi însoţită de un suport electronic/unitate disk (CD, DVD, memory stick).

    ART. 2

    (1) În vederea consultării dosarului disciplinar şi/sau eliberării de fotocopii, solicitantul va depune o cerere la care va anexa copia actului de identitate şi dovada calităţii de reprezentant legal sau împuternicit, după caz.

    (2) Dovada mandatului de reprezentare se face prin împuternicire avocaţială sau procură notarială.

    ART. 3

    (1) Cererile privind consultarea dosarului disciplinar şi eliberării fotocopiilor se aprobă, atât pentru dosarele în curs de soluţionare, cât şi pentru dosarele deja soluţionate, de directorul administrativ al Colegiului Medicilor din Romania sau, în lipsa acestuia, de persoana mandatată în acest scop.

    (2) Cererile se aprobă pe baza confirmării îndeplinirii condiţiilor prevăzute de art. 1 şi 2 de către Departamentul de jurisdicţie profesională sau de Secretariatul Comisiei superioare de disciplină.

    (3) În cazul eliberării de fotocopii după înscrisurile aflate în dosar, în cerere se vor indica filele ce urmează a fi copiate, precum şi numărul total al acestora.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic