Inapoi la Cautare

CONTRACT din /2005


între România şi Banca Europeană de Investiţii privind Proiectul de reconstrucţie a drumurilor afectate de inundaţii*)


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În general, pentru scopurile prezentului contract, ziua lucrătoare luxemburgheza se referă la o zi în care băncile comerciale sunt deschise pentru tranzacţii în Luxemburg.

    1.02.D. Contul tragerii

    Tragerea fiecărei transe va fi facuta în contul bancar numit şi deschis în numele Împrumutatului, după cum Coordonatorul de Proiect, în numele Împrumutatului, va notifica în scris Băncii în nu mai puţin de cincisprezece (15) zile înainte de data efectuării tragerii. Numai un singur cont poate fi specificat pentru fiecare astfel de transa.

    1.03. Valuta tragerii

    Sub rezerva existenţei disponibilităţilor, Banca va disponibiliza fiecare transa în valută pentru care Coordonatorul de Proiect, în numele Împrumutatului, şi-a exprimat preferinta. Fiecare valuta a tragerii va fi EUR, USD ori GBP sau orice alta valuta tranzactionata la scara larga pe principalele pieţe valutare.

    Pentru calcularea sumelor ce urmează să fie trase în alte valute decât euro şi pentru a determina echivalentul în EUR, Banca va aplica cursul de schimb calculat şi publicat de Banca Europeană Centrala din Frankfurt la o dată cuprinsă în perioada de cincisprezece (15) zile înainte de data tragerii, după cum va stabili Banca.

    1.04. Condiţii de tragere

    1.04.A. Prima transa

    Tragerea primei transe, în conformitate cu paragraful 1.02, va fi condiţionată de primirea de către Banca în data sau înainte cu şapte (7) zile lucrătoare luxemburgheze de data programata a tragerii a următoarelor documente şi dovezi în forma şi conţinutul acceptabile pentru Banca:

    (i) consilierul juridic al Împrumutatului sa fi emis către Banca un aviz juridic în limba engleza privind semnarea legală a prezentului contract de către Împrumutat şi privind documentele relevante, în forma şi conţinutul acceptabile pentru Banca;

    (îi) toate aprobările necesare pentru controlul schimbului (dacă este cazul) sa fi fost obţinute astfel încât să permită Coordonatorului de Proiect, în numele Împrumutatului, sa primească tragerile în condiţiile prezentului contract şi Împrumutatului sa ramburseze împrumutul (asa cum este definit în paragraful 2.01) şi sa plătească dobânda şi toate celelalte sume datorate conform prezentului contract; aceste aprobări se extind şi asupra deschiderii şi menţinerii conturilor în care Coordonatorul de Proiect, în numele Împrumutatului, solicita Băncii sa disponibilizeze creditul;

    (iii) Banca sa fi primit documente justificative satisfăcătoare în limba engleza, care să ateste ca Împrumutatul a autorizat şi a împuternicit Coordonatorul de Proiect în mod legal să solicite şi sa primească trageri în conformitate cu prezentul contract în numele Împrumutatului şi pentru acesta;

    (iv) Banca sa fi primit documente justificative satisfăcătoare, care să ateste înfiinţarea legală a unei unităţi de implementare a Proiectului (UIP), având o structura şi personal corespunzătoare, legal autorizate, pentru a realiza Proiectul şi a acţiona ca substituent al Băncii în perioada de implementare şi rambursare a împrumutului;

    (v) Banca sa primească în limba engleza specimenele de semnături împuternicite pentru prezentul contract, respectiv împuterniciţii Împrumutatului sa devină părţi la prezentul contract.

    1.04.B. Toate tranşele
<   3   4   5   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic