Inapoi la Cautare

CONTRACT din /2005


între România şi Banca Europeană de Investiţii privind Proiectul de reconstrucţie a drumurilor afectate de inundaţii*)


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 03.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (03.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    1.02.A. Transe

    Banca va acorda creditul în cel mult 20 de transe. Fiecare transa, dacă nu reprezintă soldul netras al creditului, va fi în valoare echivalenta cu cel puţin 15 milioane euro şi nu va depăşi echivalentul a 40 milioane euro. Transa solicitată de Coordonatorul de Proiect în numele Împrumutatului, în conformitate cu subparagraful 1.02.B, este denumita în continuare transa.

    1.02.B. Cereri de tragere

    Periodic, până la data de 30 noiembrie 2008, Coordonatorul de Proiect, în numele Împrumutatului, va prezenta Băncii o cerere scrisă (denumita în continuare cerere de tragere) în forma prezentată în tabelul C.1 pentru tragerea unei transe. Aceasta cerere de tragere trebuie să ajungă la Banca cu cel puţin cincisprezece (15) zile înainte de data la care se doreşte a se face tragerea. Cu excepţia situaţiei când a fost facuta dovada, cererea de tragere trebuie însoţită de dovada cu privire la autoritatea celor care semnează, împreună cu specimenele de semnături autorizate. Cererea de tragere va specifică:

    (i) suma şi valuta în care se solicita ca transa să fie trasa; şi

    (îi) data la care se prefera a se face tragerea, care va fi o zi relevanta lucrătoare (asa cum este definită la paragraful 5.01), înţelegandu-se ca Banca poate elibera transa în termen de maximum 4 luni calendaristice de la data cererii de tragere;

    Coordonatorul de Proiect, în numele Împrumutatului, poate, de asemenea, dacă doreşte, sa specifice în cererea de tragere următorul element, dacă este cazul, asa cum este indicat de Banca fără angajament pentru transa de-a lungul întregii perioade, aceasta însemnând:

    (iii) rata fixa a dobânzii aplicabile.

    Sub rezerva prevederilor subparagrafului 1.02.C, fiecare cerere de tragere este irevocabilă.

    1.02.C. Aviz de tragere

    Între zece (10) şi cincisprezece (15) zile înainte de data tragerii fiecărei transe, Banca va remite Împrumutatului, dacă cererea este conformă cu subparagraful 1.02.B, o notificare (denumita în continuare aviz de tragere) care va specifică:

    (i) valoarea şi valuta transei;

    (îi) rata fixa a dobânzii; şi

    (iii) data la care se prevede să se efectueze tragerea transei (denumita în continuare data programata a tragerii), tragerea fiind în orice caz conformă cu respectarea condiţiilor din paragraful 1.04.

    În cazul în care unul sau mai multe elemente specificate în avizul de tragere nu sunt conforme cu elementul corespunzător, dacă exista, din cererea de tragere, Coordonatorul de Proiect, în numele Împrumutatului, într-un interval de trei (3) zile lucrătoare luxemburgheze ulterioare primirii avizului de tragere, poate revoca cererea de tragere printr-o notificare către Banca şi, prin urmare, cererii şi avizului de tragere nu li se va mai da curs.
<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic