Inapoi la Cautare

CONTRACT MUNCĂ 964 /2017


pe anii 2017 - 2019, la nivelul grupului de unităţi format din Oficiile de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alba, Argeş, Brăila, Braşov, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Mureş, Neamţ, Prahova, Vaslui


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 17.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (17.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC     Înregistrat la M.C.P.D.S.-D.D.S. sub nr. 964 din data de 10.10.2017

    CAP. 1

    Dispoziţii generale

    ART. 1

    (1) Părţile contractante recunosc şi acceptă pe deplin că sunt egale şi libere în negocierea contractului colectiv de muncă (CCM) la nivelul grupului de unităţi format din Oficiile de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Alba, Argeş, Brăila, Braşov, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Mureş, Neamţ, Prahova, Vaslui şi se obligă să respecte în totalitate prevederile acestuia.

    (2) Fiecare OCPI, în calitate de angajator, recunoaşte libera exercitare a dreptului sindical, conform convenţiilor internaţionale pe care România le-a ratificat, Constituţiei României şi legislaţiei naţionale, precum şi libertatea de opinie a fiecărui salariat.

    ART. 2

    (1) Contractul colectiv de muncă cuprinde drepturile şi obligaţiile angajatorilor şi ale salariaţilor cu privire la condiţiile generale de muncă, altele decât cele referitoare la drepturi în bani şi în natură în acord cu dispoziţiile art. 138 din Legea nr. 62/2011, republicată
, cu modificările şi completările ulterioare.

    (2) La angajare şi la stabilirea drepturilor individuale, angajatorii vor asigura egalitatea de şanse şi tratament pentru toţi salariaţii, fără discriminări directe sau indirecte, pe bază de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală sau orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea sau înlăturarea recunoaşterii, folosinţei sau exercitării drepturilor decurgând din contractul colectiv de muncă.

    ART. 3

    (1) Clauzele contractului colectiv de muncă produc efecte pentru toţi angajaţii instituţiei.

    (2) Lista cu oficiile teritoriale cărora li se aplică contractul colectiv de muncă la nivel de grup de unităţi este trecută în anexa la prezentul contract şi face parte integrantă din acesta.

    ART. 4

    (1) Prezentul contract se încheie pe o perioadă de 24 luni şi va produce efecte juridice începând cu data înregistrării la Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic