Inapoi la Cautare

CONTRACT MUNCĂ 2752 /2005


al Cooperaţiei de Consum pe anii 2005-2007


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 22.09.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (22.09.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Înregistrat la Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei sub nr. 2752/14.12.2005

    PĂRŢILE CONTRACTANTE

    În temeiul Legii nr. 130/1996, republicată, se încheie prezentul contract colectiv de muncă la nivelul cooperaţiei de consum între:

    1. Salariaţii din cooperatia de consum, în conformitate cu art. 41 din Legea nr. 54/2003, prin Confederatia Naţionala a Sindicatelor din Cooperatia de Consum "CONSINCOOP".

    2. Reprezentanţii administraţiilor societăţilor cooperative, societăţilor comerciale din cooperatia de consum, în conformitate cu prevederile Legii nr. 130/1996, lit. a alin. 2 (republicată).

    Prezentul contract colectiv de muncă are ca scop promovarea şi aplicarea unor raporturi de muncă echitabile şi de natura să permită desfăşurarea unor activităţi în condiţii de profitabilitate, de echilibru financiar şi capacitate de plată pe baza bugetelor de venituri şi cheltuieli şi a programelor de activitate, aprobate potrivit reglementărilor legale, şi, pe aceasta baza, să se asigure o protecţie socială pentru salariaţi.

    DISPOZIŢII GENERALE

    ART. 1

    (1) Părţile contractante recunosc şi accepta pe deplin prevederile prezentului Contract colectiv de muncă unic la nivelul Cooperaţiei de consum şi se obliga să respecte în totalitate prevederile acestuia.

    (2) Administratorii recunosc libera exercitare a dreptului sindical conform convenţiilor internaţionale pe care România le-a ratificat şi a legilor naţionale, precum şi libertatea de opinie a fiecărui salariat.

    (3) Prevederile prezentului contract colectiv de muncă, se aplică tuturor unităţilor din Cooperatia de consum în care exista sindicate şi sunt afiliate la CONSINCOOP, precum şi tuturor salariaţilor acestor unităţi, potrivit art. 9 şi art. 11 lit. c) din Legea nr. 130/1996, republicată.

    (4) La angajare şi la stabilirea drepturilor individuale, angajatorii vor asigura egalitatea de sanse şi tratament pentru toţi salariaţii, fără discriminări directe sau indirecte pe bază de rasa, naţionalitate, etnie, limba, religie, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală sau orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea sau înlăturarea recunoaşterii, folosinţei sau exercitării drepturilor decurgând din contractele colective de muncă.

    ART. 2

    Clauzele contractelor de muncă produc efecte după cum urmează:

    a) pentru toţi salariaţii încadraţi în unităţile Cooperaţiei de consum, inclusiv a celor din CENTROCOOP, indiferent de forma de organizare, pentru care s-au încheiat contracte colective de muncă la acest nivel;
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic