Inapoi la Cautare

CONTRACT CADRU din /2007


a bunurilor imobile din domeniul public al statului, aflate în administrarea Agenţiei Naţionale pentru Sport


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    CAP. I

    Părţile contractante

    ......../(titularul dreptului de administrare/folosinţă)..........., cu sediul în localitatea ........, judeţul/sectorul ......., str. ..... nr. ...., cont ..... nr. ...., deschis la ....., cod fiscal nr. ......, reprezentat/reprezentată prin ........, având funcţia de ............, în calitate de locator,

    şi

    ..........., cu sediul în localitatea ......, judeţul/sectorul ......, str. ...... nr. ...., înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului sub nr. ..... din ......., cont nr. ......, deschis la ......, cod fiscal ......, reprezentată prin ......, având funcţia de ......, în calitate de locatar,

    au convenit încheierea prezentului contract de închiriere, cu respectarea următoarelor clauze:

    CAP. II

    Obiectul contractului

    ART. 1

    Locatorul se obligă să asigure locatarului folosinţa bunului imobil ......., situat în ........, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul contract de închiriere-cadru.

    ART. 2

    Locatorul predă locatarului bunul imobil închiriat la data de ................. . Predarea-primirea bunului închiriat se va consemna în procesul-verbal de predare-primire care va fi încheiat, datat, semnat şi ştampilat de părţile contractante, menţionându-se totodată starea fizică a imobilului, dotările şi utilităţile de care acesta beneficiază în momentul predării-primirii.

    CAP. III

    Scopul contractului

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic