Inapoi la Cautare

ANEXĂ din /2017


la Ordinul ministrului transporturilor nr. 600/2017 pentru modificarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 146/2011 privind aprobarea condiţiilor contractuale speciale ale contractelor pentru echipamente şi construcţii, inclusiv proiectare, şi ale contractelor pentru construcţii clădiri şi lucrări inginereşti proiectate de către beneficiar ale Federaţiei Internaţionale a Inginerilor Consultanţi în Domeniul Construcţiilor (FIDIC), pentru obiective de investiţii din domeniul infrastructurii rutiere de transport de interes naţional, finanţate din fonduri publice


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 12.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata , la zi (12.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

     CONDIŢII SPECIALE din 1 martie 2011 ALE CONTRACTULUI

     PENTRU ECHIPAMENTE Şi CONSTRUCŢII, INCLUSIV PROIECTARE     Condiţiile Speciale ale Contractului sunt prezentate în cele ce urmează. Aceste Condiţii Speciale completează, clarifică, amendează sau instituie excepţii de aplicabilitate de la Condiţiile Generale de Contract.

     Prevederile clauzelor neschimbate de prezentele Condiţii Speciale sunt valabile în forma dată de Condiţiile Generale.

     În cazul unor neconcordanţe între Condiţiile Speciale şi Condiţiile Generale, primează prevederile Condiţiilor Speciale.

     Numerotarea clauzelor Condiţiilor Speciale nu este consecutivă, corespunde sau completează numerotarea clauzelor Condiţiilor Generale.

    1.1.1.1. "Contract" înseamnă toate documentele enumerate la articolul 2 din Acordul Contractual, prevăzut în anexa nr. 2 la prezentele condiţii speciale.

    1.1.1.3. Scrisoare de acceptare

    (a) "Scrisoarea de Atribuire" se referă la scrisoarea emisă şi semnată de către Beneficiar, prin care se confirmă intenţia Beneficiarului de a accepta Scrisoarea de ofertă, inclusiv orice convenţii/note anexate, respectiv angajamente/acorduri semnate de către şi între cele două părţi.

    (b) "Scrisoare de confirmare" se referă la scrisoarea emisă şi semnată de către Beneficiar în care îi pune la dispoziţie ofertantului câştigător Contractul preliminar.

    1.1.3.5. "Procesul Verbal de Recepţie la Terminarea Lucrărilor" înseamnă procesul verbal întocmit şi semnat în conformitate cu Legile în vigoare de către comisia de recepţie numită de către Beneficiar, recomandând sau nu recepţionarea Lucrărilor, a Sectorului sau a unei părţi de Lucrare (după caz) de către Beneficiar, potrivit prevederilor Clauzei 10.

    1.1.3.7. "Perioada de Garanţie a Lucrărilor" înseamnă perioada de remediere a defecţiunilor apărute la Lucrări sau Sectoare de Lucrări (după caz) potrivit prevederilor Sub-Clauzei 11.1 [Terminarea Lucrărilor Neexecutate şi Remedierea Defecţiunilor], aşa cum se menţionează în Anexa nr. 1 la prezentele condiţii intitulată "Anexa la Ofertă" (cu toate prelungirile potrivit prevederilor Sub-Clauzei 11.3 [Prelungirea Perioadei de Garanţie a Lucrărilor], calculată de la data la care Lucrările sau Sectoarele de Lucrări sunt terminate potrivit prevederilor Sub-Clauzei 10.1 [Recepţia Lucrărilor şi a Sectoarelor de Lucrări].

    1.1.3.8. "Procesul Verbal de Recepţie Finală" înseamnă procesul verbal întocmit şi semnat conform Legilor în vigoare de către comisia de recepţie finală numită de către Beneficiar, recomandând sau nu recepţionarea finală a Lucrărilor, a Sectorului sau a unei părţi de Lucrare (după caz) de către Beneficiar, potrivit prevederilor Sub-Clauzei 11.9.

    1.1.3.10. "Certificatul de Recepţie la Terminarea Lucrărilor" înseamnă certificatul emis de Inginer precizând data ia care Lucrările sau Sectoarele au fost terminate în conformitate cu prevederile contractului, cu excepţia unor lucrări minore rămase neexecutate şi a defectelor care nu vor afecta semnificativ utilizarea Lucrărilor sau a Sectoarelor în scopul destinat (până când sau în timp ce aceste Lucrări sunt finalizate şi defectele sunt remediate), potrivit prevederilor Clauzei 10.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic