Inapoi la Cautare

AMENDAMENT din /1975


asupra liniilor de încărcare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (îi) Un amendament la anexa intră în vigoare pentru toate guvernele contractante, cu excepţia celor care au avut obiecţiuni la amendamentul menţionat conform alin. f) (îi) din acest paragraf şi care nu şi-au retras aceste obiecţiuni, la 6 luni după data la care se considera a fi fost acceptat. Totuşi, înainte de data stabilită pentru intrarea în vigoare a unui amendament, orice guvern contractant poate notifica secretarului general al organizaţiei ca el se considera scutit de la punerea în aplicare a amendamentului pentru o perioadă mai lungă, dacă majoritatea de două treimi a guvernelor contractante şi votante în Comitetul securităţii maritime largit hotărăşte astfel în momentul adoptării amendamentului.

    3. Amendament printr-o conferinţa:

    a) La cererea unui guvern contractant, sprijinita de cel puţin o treime a guvernelor contractante, organizaţia va convoca o conferinţa a guvernelor contractante, care să examineze amendamentele la prezenta convenţie.

    b) Orice amendament adoptat de aceasta conferinţa cu o majoritate de două treimi a guvernelor contractante prezente şi votante este comunicat de către secretarul general al organizaţiei tuturor guvernelor contractante, în vederea acceptării.

    c) În afară de cazul cînd conferinţa nu hotărăşte altfel, amendamentul este socotit ca fiind acceptat şi intră în vigoare conform procedurii stabilite în alin. f) şi g) din paragraful 2 al prezentului articol, cu condiţia ca referinţele din aceste alineate la Comitetul securităţii maritime largit să fie considerate drept referinţe la conferinţa.

    4. a) Un guvern contractant care a acceptat un amendament la anexa, care a intrat în vigoare, nu este obligat sa extindă privilegiul prezentei convenţii asupra unui certificat eliberat unei nave sub pavilionul unui stat al cărui guvern, conform paragrafului 2 alin. f) (îi) al prezentului articol, a făcut o obiectiune la amendament şi nu şi-a retras aceasta obiectiune, dar numai în măsura în care acest certificat se referă la probleme vizate de amendamentul în chestiune.

    b) Un guvern contractant care a acceptat un amendament la anexa, care a intrat în vigoare, trebuie să extindă privilegiul prezentei convenţii asupra certificatelor eliberate pentru o nava sub pavilionul unui stat al cărui guvern, conform paragrafului 2 alin. g) (îi) al prezentului articol, a făcut cunoscut secretarului general al organizaţiei ca se considera scutit de la punerea în aplicare a amendamentului.

    5. În afară de cazul cînd se prevede în mod expres altfel, orice amendament la prezenta convenţie, făcut pe baza prezentului articol şi care are legătură cu structura navei, se aplică numai navelor a căror chila a fost pusă sau care se afla într-un stadiu de construcţie asemănător la data sau după data intrării în vigoare a amendamentului.

    6. Orice declaraţie de acceptare sau obiectiune la un amendament sau orice notificare facuta în virtutea paragrafului 2 alin. g) (îi) al prezentului articol trebuie adresată în scris secretarului general al organizaţiei. Acesta informează toate guvernele contractante despre orice asemenea comunicare şi despre data la care a fost primită.

    7. Secretarul general al organizaţiei informează toate guvernele contractante despre orice amendament care intră în vigoare în virtutea prezentului articol, precum şi despre data la care intră în vigoare fiecare amendament.

                 -------
<   1   2  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic