Inapoi la Cautare

ACORD din /2010


între Agenţia Naţională de Administrare Fiscală din România şi Agenţia Naţională a Veniturilor din Republica Bulgaria pentru intensificarea cooperării în domeniul taxei pe valoarea adăugată


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Agenţia Naţională de Administrare Fiscală din România (denumită în continuare A.N.A.F.) şi Agenţia Naţională a Veniturilor din Republica Bulgaria (denumită în continuare N.R.A.), denumite în scopul acestui acord părţi,

    conştientizând importanţa cooperării bilaterale în domeniul taxei pe valoarea adăugată (TVA),

    având dorinţa de a îmbunătăţi şi intensifica asistenţa reciprocă între A.N.A.F. şi N.R.A.,

    în temeiul prevederilor Regulamentului (CE) nr. 1.798/2003 al Consiliului din 7 octombrie 2003 privind cooperarea administrativă în domeniul taxei pe valoarea adăugată şi de abrogare a Regulamentului (CEE) nr. 218/92 (denumit în continuare Regulamentul Consiliului nr. 1.798/2003/CE) , cu modificările ulterioare, şi al prevederilor Regulamentului (CE) nr. 1.925/2004 al Comisiei din 29 octombrie 2004 de stabilire a normelor de punere în aplicare a anumitor dispoziţii ale Regulamentului (CE) nr. 1.798/2003 al Consiliului privind cooperarea administrativă în domeniul taxei pe valoarea adăugată,

    având ferma convingere că o cooperare strânsă în domeniul TVA va fi benefică pentru ambele părţi,

    au convenit asupra celor ce urmează:

    CAP. I


    Dispoziţii generale

    ART. 1


    Schimbul de experienţă

    1. Părţile convin să facă schimb de experienţă în ceea ce priveşte managementul general al taxelor şi problemele tehnice legate de fiscalitate, în mod regulat. Asemenea activităţi au ca scop analiza diferenţelor dintre România şi Republica Bulgaria privind sistemele fiscale, sistemele de organizare, managementul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, metode şi proceduri utilizate de respectivele administraţii, probleme legate de resursele umane, metode de evaluare a performanţei, managementul riscului, relaţii fiscale internaţionale şi în alte domenii aflate în competenţa acestora.

    2. Schimbul de experienţă va fi realizat sub forma întâlnirilor la nivel de conducere, a atelierelor de lucru şi/sau a consultărilor tehnice, denumite în cele ce urmează evenimente. Evenimentele se vor desfăşura în România sau în Republica Bulgaria.

    3. Părţile sunt reprezentante cu ocazia derulării evenimentelor de funcţionari desemnaţi în acest scop de către conducerea A.N.A.F. şi N.R.A.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic