Inapoi la Cautare

ÎNCHEIERE din /2013


privind judecarea cererii de apel formulată de apelanta Uniunea Producătorilor de Fonograme din România împotriva Hotărârii arbitrale din data de 2 august 2011


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Dosar nr. 8.772/2/2011

    Curtea constituită din:

    Preşedinte - Melania Stanciu

    Judecător - Mădălina Gabriela Rădulescu

    Grefier - Mihaela Lăcătuşu

    Pe rol se află judecarea cererii de apel formulată de apelanta Uniunea Producătorilor de Fonograme din România împotriva Hotărârii arbitrale din data de 2 august 2011, publicată în Monitorul Oficial nr. 691 din 29 septembrie 2011, prin Decizia Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 232/2011, pronunţată de Completul arbitral de pe lângă Oficiul Român pentru Drepturile de Autor în Dosarul de arbitraj nr. 2/2010, în contradictoriu cu intimaţii Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), Asociaţia Română de Comunicaţii Audiovizuale (ARCA), S.C. SBS Broadcasting Media - S.R.L. (KISS FM), Asociaţia Operatorilor Mobili din România (AOMR), Asociaţia Naţională a Internet Service Providerilor din România (ANISP), Societatea Română de Televiziune (SRTV), Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), S.C. SBS Broadcasting Media - S.R.L. (PRIMA TV), S.C. PRO TV - S.A., S.C. Vodafone România - S.A., S.C. Orange România - S.A., Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi, intervenienţii accesorii Asociaţia pentru Drepturile Producătorilor de Fonograme din România ADPFR, Asociaţia Română pentru Artişti Interpreţi sau Executanţi, Uniunea Naţională a Artiştilor din România - UNART.

    La apelul nominal făcut în şedinţă publică au răspuns apelanta Uniunea Producătorilor de Fonograme din România, reprezentată de avocat Bîrlog Ramona, cu împuternicire avocaţială din 2011, aflată la fila 53 din dosar, şi de avocat Strătulă Andreea, cu împuternicirea avocaţială nr. 413.969, aflată la fila 89 din dosar, intimata Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), reprezentată de consilier juridic Dolea Aurelia, cu delegaţie de reprezentare aflată la fila 92 din dosar, intimata Asociaţia Naţională a Internet Service Providerilor din România (ANISP), prin consilier juridic Manea Sorin Silviu, cu împuternicire nr. 1.272.962/5 decembrie 2011, intimata S.C. Orange România - S.A., reprezentată de consilier juridic Bengescu Cătălin, cu delegaţie de reprezentare aflată la fila 679 din dosar, lipsind celelalte părţi.

    Procedura de citare este legal îndeplinită.

    S-a făcut referatul cauzei de către grefierul de şedinţă, care învederează că apărătorii apelantei au depus, prin fax, cerere de lăsare a cauzei la sfârşitul listei de apeluri, întrucât susţin interesele unor părţi la Tribunalul Bucureşti.

    La strigarea cauzei la amânare, având în vedere împrejurarea că nu sunt toate părţile prezente, dispune lăsarea cauzei la ordine.

    La a doua strigare a cauzei la apelul nominal făcut în şedinţă publică au răspuns apelanta Uniunea Producătorilor de Fonograme din România, reprezentată de avocat Bîrlog Ramona, cu împuternicire avocaţială din 2011, aflată la fila 53 din dosar, şi de avocat Strătulă Andreea, cu împuternicire avocaţială nr. 413.969, aflată la fila 89 din dosar, intimata Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), reprezentată de consilier juridic Dolea Aurelia, cu delegaţie de reprezentare aflată la fila 92 din dosar, intimata Asociaţia Naţională a Internet Service Providerilor din România (ANISP), prin consilier juridic Manea Sorin Silviu, cu împuternicirea nr. 1.272.962/5.12.2011, intimata Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi - CREDIDAM, reprezentat de avocat Savu Mariana, cu împuternicirea avocaţială nr. 279.296/5.12.2011, aflată la fila 57 din dosar, intimata S.C. PRO TV - S.A., reprezentată de avocat Adrian Pintilie, cu împuternicire avocaţială nr. 408.680/16.01.2012, aflată la fila 90 din dosar, intimata Asociaţia Română de Comunicaţii Audiovizuale (ARCA), reprezentată de director general, intimata S.C. Orange România - S.A., reprezentată de consilier juridic, cu delegaţie de reprezentare aflată la fila 679 din dosar, intervenienta Asociaţia pentru Drepturile Producătorilor de Fonograme din România - ADPFR, reprezentată de consilier juridic Coman Ioana Elena, cu împuternicire avocaţială nr. 20/25.02.2013, aflată la fila 639 din dosar, şi intervenienta Uniunea Naţională a Artiştilor din România - UNART, reprezentată de avocat Matei Stoenescu, cu împuternicirea avocaţială nr. 237.270/20.11.2012, aflată la fila 585 din dosar, lipsind intimaţii S.C. SBS Broadcasting Media - S.R.L. (KISS FM), Asociaţia Operatorilor Mobili din România (AOMR), Societatea Română de Televiziune (SRTV), S.C. SBS Broadcasting Media - S.R.L. (PRIMA TV), S.C. Vodafone România - S.A. şi intervenienta Asociaţia Română pentru Artişti Interpreţi sau Executanţi.

    Curtea acordă cuvântul părţilor asupra aspectului privind situaţia specialistului parte al apelantei UPFR.

    Reprezentantul intimatei ANISP arată că din înscrisurile depuse la dosarul cauzei rezultă că specialistul parte al apelantei UPFR are calitatea de avocat în baroul finlandez şi nu are specializare în domeniul IT.

    Apelanta UPFR, printr-un apărător, arată că domnul Rechardt Lauri este avocat şi specialist în proprietate intelectuală.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic