Inapoi la Cautare

TABLOU EVID. din /2005


privind organizarea activităţii practicienilor în reorganizare şi lichidare*)


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 07.02.2005 și 15.02.2006 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata ,valabilă între 07.02.2005 și 15.02.2006 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


__________

    *) Tabloul de evidenta face parte din Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 117 din 7 februarie 2005

    CUPRINS

	

    1. Secţiunea I - Persoane fizice române: date de identificare
       (alfabetic, în ordine alfabetica a judetelor)
    2. Secţiunea a II-a - Persoane juridice române: date de identificare
       (alfabetic, în ordine alfabetica a judetelor)
    3. Secţiunea a III-a - Persoane fizice straine: date de identificare
    4. Secţiunea a IV-a - Persoane juridice straine: date de identificare
    5. Secţiunea a V-a - Persoane incompatibile: date de identificare
       (alfabetic, în ordine alfabetica a judetelor)
    6. Secţiunea a VI-a - Sancţiuni
       (alfabetic, în ordine alfabetica a judetelor)
    7. Secţiunea a VII-a - Radieri
       (alfabetic, în ordine alfabetica a judetelor)


    PRECIZARI:

    1. Tabloul Uniunii Naţionale a Practicienilor în Reorganizare şi Lichidare (U.N.P.R.L.) se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, în baza art. 18 alin. (1) din Legea nr. 505/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 79/1999 privind organizarea activităţii practicienilor în reorganizare şi lichidare, prin grija Secretariatului general al Uniunii.

    2. Activitatea de reorganizare şi lichidare poate fi indeplinita numai de către persoanele fizice sau juridice care au dobândit calitatea de practician în reorganizare şi lichidare - administrator judiciar şi lichidator, în condiţiile legii, şi sunt inscrise în prezentul tablou, facand dovada calităţii prin legitimatia de membru pentru persoane fizice şi, respectiv, prin atestatul pentru persoane juridice.

    3. Orice iniţiativa, în raporturile profesionale cu tribunalele şi creditorii, care ar ingradi membrilor U.N.P.R.L. inscrisi în secţiunile I, a II-a, a III-a şi a IV-a dreptul de practica pe intregul teritoriu al României este contrara prevederilor legale şi lezeaza caracterul naţional al Uniunii.

    4. Legitimatiile conţin numărul matricol al fiecarei persoane, după care poate fi identificata secţiunea în care aceasta este înscrisă. Astfel, numerele începând cu cifra 1 indica persoane fizice compatibile cuprinse în secţiunea I, iar cele începând cu cifra 5 indica persoane fizice incompatibile inscrise în secţiunea a V-a.

    5. Pentru anul 2005 legitimatiile şi atestatele au culoarea bleu, fiind valabile până la 31 decembrie 2005. Majoritatea legitimatiilor au scanata fotografia persoanei, dar şi legitimatiile fără fotografie au aceeasi valabilitate în dovedirea calităţii de administrator judiciar şi lichidator.

    6. Este recomandabil ca în toate activităţile oficiale şi în special cu ocazia numirilor de administratori judiciari şi lichidatori să se solicite prezentarea legitimatiilor sau atestatelor, documente care confirma calitatea de practician în reorganizare şi lichidare, inclusiv pentru persoanele care au devenit membre ale U.N.P.R.L. în intervalul cuprins între doua publicari succesive ale Tabloului Uniunii.

    7. Tabloul Uniunii se găseşte şi pe site-ul U.N.P.R.L., www.liquidation.ro, unde se asigura actualizarea periodica a datelor faţă de editia publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    8. La data întocmirii prezentului tablou nu erau înregistrări pentru secţiunile a III-a, a IV-a şi a VI-a.

    9. Incompatibilitatea persoanelor fizice din secţiunea a V-a este stabilita în conformitate cu art. 8 alin. (1) şi (4) din Legea nr. 505/2002, pe baza documentelor existente la dosarul personal la data publicarii. (Persoanele incompatibile nu pot desfăşura activităţi de reorganizare şi lichidare pe perioada incompatibilitatii).

    10. Orice modificare sau rectificare privind inregistrarile din Tabloul Uniunii va fi comunicata Secretariatului general al Uniunii, în termen de 30 de zile de la data la care acestea au intervenit, de către persoanele în cauza. Necomunicarea schimbarilor intervenite se sancţionează conform art. 39 din Regulamentul de organizare şi functionare a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Reorganizare şi Lichidare, aprobat prin Ordinul ministrului justiţiei nr. 2.986/C/1999, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1 din 4 ianuarie 2000.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.