Inapoi la Cautare

PROTOCOL 49 /2006


schimb de concesii la produsele agricole între România pe de o parte şi Republica Macedonia pe de altă parte


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.07.2019, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata , la zi (20.07.2019) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (la care se referă paragraful 2 al Articolului 5)

    1. Produsele cuprinse în Anexa A, originare din România, vor fi importate în Republica Macedonia conform cu prevederile existente în acea Anexa de la data aplicarii prezentului Acord.

    2. Produsele cuprinse în Anexa B, originare din Republica Macedonia, vor fi importate în România conform cu prevederile existente în acea Anexa de la data aplicarii prezentului Acord.

    3. Conform acestui Protocol, taxele vamale de baza aplicate sunt taxele vamale la nivelul natiunii celei mai favorizate aplicate la data intrarii în vigoare a prezentului Acord. Pentru produsele neincluse în acest Protocol, se va aplica taxa vamala la nivelul natiunii celei mai favorizate la momentul importului. Taxele vamale la care s-a facut referire în acest Protocol includ taxele ad valorem şi taxele specifice, precum şi taxele specifice pe produs.

    ANEXA A

    -------

la protocolul 49

----------------

    A1 - CONCESII UNILATERALE

	

*Font 8*
┌──────────┬──────────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬───────────┐
│ Pozitii │ Descrierea marfii │Contingente│Taxe vamale│
│ tarifare │ │ (Tone) │ (%) │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│02.07 │Carne şi organe comestibile proaspete, refrigerate sau │ 100 │ 0 │
│ │congelate de păsări de la pozitia 01.05 │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│0402 10 │Lapte şi smantana din lapte, concentrate sau cu adaos de │ 50 │ 0 │
│ │zahar sau alti indulcitori. Pudra, granule sau alte forme │ │ │
│ │solide, cu un continut de grasimi de maximum 1,5% din │ │ │
│ │greutate; │ │ │
│0402 21 │Lapte şi smantana din lapte, concentrate sau cu adaos de │ │ │
│ │zahar sau alti indulcitori. Pudra, granule sau alte forme │ │ │
│ │solide, cu un continut de grasimi peste 1,5% din │ │ │
│ │greutate; Fără adaos de zahar sau alti indulcitori. │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│0802 31 │Alte nuci, proaspete sau uscate, chiar decojite sau fără │ 40 │ 0 │
│ │pielita. Nuci comune în coaja. │ │ │
│0802 32 │Alte nuci, proaspete sau uscate, chiar decojite sau fără │ │ │
│ │pielita. Nuci comune decojite. │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│0901 21 │Cafea, chiar prajita sau decafeinizata; coji şi pelicule │ 10 │ 0 │
│ │de cafea; inlocuitori de cafea conţinând cafea, indiferent│ │ │
│ │de proportiile amestecului. Cafea prajita nedecafeinizată.│ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│1001 90 99│Grau şi meslin. Altele │ 7.000 │ 0 │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│1003 │Orz │ 400 │ 0 │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│1517 │Margarina; amestecuri sau preparate alimentare din grasimi│ 50 │ 0 │
│ │sau din uleiuri animale sau vegetale sau din fractiuni ale│ │ │
│ │diferitelor grasimi sau uleiuri din acest Capitol, altele │ │ │
│ │decat grasimile şi uleiurile alimentare şi fractiunile │ │ │
│ │acestora de la pozitia 15.16 │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│1905 32 │Vafe şi alveole │ 130 │ 0 │
│1905 90 │Alte produse de brutarie, de patiserie şi biscuiti chiar │ │ │
│ │cu adaos de cacao; hostii, casete goale de tipul celor │ │ │
│ │utilizate pentru medicamente, prescuri, paste uscate din │ │ │
│ │faina, din amidon sau din fecule în foi şi produse │ │ │
│ │similare │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│2201 │Ape, inclusiv apele minerale naturale sau artificiale şi │ 100 │ 0 │
│ │apele gazeificate care nu conţin zahar sau alti │ │ │
│ │indulcitori şi nici aromatizanti; gheata şi zapada │ │ │
│2202 │Ape, inclusiv ape minerale şi ape gazeificate, care conţin│ │ │
│ │zahar sau alti indulcitori sau aromatizate şi alte bauturi│ │ │
│ │nealcoolice, excluzand sucurile de fructe sau de legume de│ │ │
│ │la pozitia 20.09 │ │ │
└──────────┴──────────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴───────────┘


    A2 - CONCESII BAZATE PE RECIPROCITATE

	

*Font 8*
┌──────────┬──────────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬───────────┐
│ Pozitii │ Descrierea marfii │Contingente│Taxe vamale│
│ tarifare │ │ (Tone) │ (%) │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│1512 19 │Alte uleiuri de seminte de floarea-soarelui, de sofranas │ 150 │ 0 │
│ │sau de seminte de bumbac şi fractiunile lor, chiar │ │ │
│ │rafinate, dar nemodificate chimic. │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│1806 31 │Ciocolata şi alte preparate alimentare care conţin cacao; │ 50 │ 0 │
│ │altele prezentate sub forma de tablete, bare sau batoane │ │ │
│ │umplute. │ │ │
│1806 32 │Ciocolata şi alte preparate alimentare care conţin cacao; │ │ │
│ │altele prezentate sub forma de tablete, bare sau batoane │ │ │
│ │neumplute. │ │ │
│1806 90 │Ciocolata şi alte preparate alimentare care conţin cacao. │ │ │
│ │Altele. │ │ │
│1905 31 │Biscuiti la care s-au adaugat indulcitori. │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│2101 11 │Extracte, esente şi concentrate de cafea. │ 5 │ 0 │
│2101 12 │Preparate pe bază de extracte, de esente sau de │ │ │
│ │concentrate sau pe bază de cafea. │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│2103 90 90│Alte preparate pentru sosuri şi sosuri preparate. │ 10 │50% din MFN│
│2104 10 │Preparate pentru supe, ciorbe sau supe crema; supe ciorbe │ │ │
│ │sau supe crema preparate. │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│2204 │Vinuri din struguri proaspeti, inclusiv vinurile │ 50 │ 0 │
│ │imbogatite cu alcool; must din struguri, altul decat cel │ │ │
│ │de la pozitia 20.09 │ │ │
├──────────┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼───────────┤
│4101 │Piei brute de bovine (inclusiv de bivoli) sau de cabaline │ nelimitat │ 0 │
│ │(proaspete sau sarate, uscate, cenusarite, piclate sau │ │ │
│ │altfel conservate, dar netabacite, nepergamentate sau │ │ │
│ │altfel preparate), chiar epilate sau spaltuite. │ │ │
│4102 │Piei brute de ovine (proaspete sau sarate, uscate, │ │ │
│ │cenusarite, piclate sau altfel conservate, dar netabacite,│ │ │
│ │nepergamentate nici altfel preparate), chiar epilate sau │ │ │
│ │spaltuite, altele decat cele excluse prin Nota 1 c) a │ │ │
│ │acestui Capitol. │ │ │
└──────────┴──────────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴───────────┘


    ANEXA B

    -------

la protocolul 49

----------------
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

  • Telefon:
    (0233) 211 020 / (0233) 218 110
  • E-mail:
    office@ctce.ro
  • Adresa:
    Bd. Decebal, nr. 32
    610076, Piatra Neamt, Neamt
    Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.